Tanken

Kwaliteitsbrandstof voor een lage prijs

We begrijpen dat u soms alleen even snel wilt tanken. Bij onze Esso Express-station tankt u dezelfde Synergy-kwaliteitsbrandstof die u van Esso gewend bent, maar dan goedkoop. De brandstof helpt u om zuiniger te rijden en zorgt tijdens het rijden voor uw motor. Ons tankstation is 24/7 open en u betaalt gewoon aan de pomp.

U kunt bij ons tankstation Euro95 Benzine en Diesel tanken. 

 

Wassen

Bij Autobedrijf Mos kunt u ook terecht voor het volledig automatisch laten wassen van uw auto in onze carwash. Deze installatie is voorzien van de meest recente technieken op carwash gebied. U kunt hierbij denken aan de gepatenteerde vezels voor een veilige en grondige reiniging, roterende wielborstels (standaard bij elke wassing!), onderbodemwassing en contourvolgende blowers voor een goed droogresultaat. Het gebruik van hoogwaardige reinigingsproducten zorgt voor een prima wasresultaat. De speciale wax zorgt voor een goede bescherming en glanzende afwerking van uw lak zonder de welbekende vettige aanslag op uw ruiten

U kunt uit diverse programma's kiezen. Deze lopen van een grondige basiswassing tot en met een behandeling met een 4-seasons protector. U kunt in ons bedrijf aan de balie een washticket kopen. U kunt ook kiezen voor het gemak van de speciale Carwash klantenkaart. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Openingstijden wasstraat:

maandag t/m vrijdag van 08.00 - 20.00 uur
 

Wasplaats

Voor de mensen die de voorkeur geven aan een handmatige wasbeurt voor de auto staat uiteraard onze zelfbedieningswasplaats ter beschikking. Onze zelfbedieningswasstraat is voorzien van een hogedruklans en een schuimlans met borstelkop, waarmee u uw auto grondig kunt reinigen. De zelfbedieningswasplaats bevindt zich achter ons bedrijf.
Het interieur kunt u uiteraard eens flink onder handen nemen met onze krachtige stofzuiger. Deze bevindt zich achter het bedrijf naast de zelfbedieningswasplaats.

Auto wassen tanken Ruinerwold