Private lease

Private lease is dé nieuwe manier van auto rijden. In plaats van het kopen van een auto, least u deze auto privé voor een langere periode. Zo kunt u in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand, zonder dat er een grote aanbetaling gedaan hoeft te worden. Dit resulteert in optimale financiële zekerheid. In sommige gevallen is dit een goed alternatief voor het kopen van een auto.

Bij het afsluiten van een private lease contract, hoeft u geen grote investering in één keer te doen. Zo weet u precies wat u maandelijks betaald en zullen er zich geen grote verassingen voordoen. In het maandelijks bedrag zitten alle afschrijvingskosten, zoals belasting en verzekering. Daarnaast hoeft u ook niet meer om te kijken naar onderhoud en reparatie. Enkel de zorg voor brandstof draagt u.

In samenwerking met Lease’m bieden we u scherpe private-lease-acties. U gaat een leasecontract aan voor een bepaalde termijn, maximaal 60 maanden en minimaal 12 maanden. Wanneer het contract afgelopen is, levert u de leaseauto weer bij Lease’m in. Bekijk hieronder de aanbiedingen.

Rijden in een nieuwe auto voor een laag vast bedrag per maand? Dat kan bij Autobedrijf Mos. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Vanzelfsprekend staan wij klaar om vragen te beantwoorden.