Please install Flash® and turn on Javascript.

Disclaimer

Met zorg samengesteld
Autobedrijf J. Mos heeft deze site en alle aanwezige informatie en vermeldingen met zorg samengesteld. Wij doen er alles aan om de gegevens zo goed en actueel mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat deze website fouten bevat of dat gemelde informatie niet meer geheel juist of actueel is. Wij verzoeken u dit te melden. Autobedrijf J. Mos aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen dan wel schade die voortvloeit uit foutieve of gewijzigde informatie.

Privacy wet- en regelgeving
Voor de administratie en verwerking van persoonsgegevens houdt Autobedrijf J. Mos zich aan de wet- en regelgeving op het gebied van bescherming van persoonsgegevens.

Algemene bezoekersgegevens
Om het bezoek op de website te meten en te evalueren worden algemene statistische bezoekersgegevens zoals bijvoorbeeld aantallen, bekeken pagina's, gemiddelde bezoekduur, geregistreerd. Deze gegevens zijn niet te herleiden tot persoonsgegevens.

Informatie aan derden
Autobedrijf J. Mos geeft alleen informatie door aan derden die voldoen aan de strenge selectiecriteria van Autobedrijf J. Mos In geval van faillissement en/of verkoop behoudt Autobedrijf J. Mos het recht om de database aan derden over te dragen. Autobedrijf J. Mos houdt zich aan alle wettelijke bepalingen omtrent de privacy, e-mail en andere relevante wetgeving en verlangt dit ook van de partijen waarmee zij samenwerkt. Uw gegevens kunnen voor marketingdoeleinden worden verstrekt aan derden, die door Autobedrijf J. Mos streng geselecteerd zijn op het naleven van de relevante wetgeving.

Vragen
Heeft u nog vragen die betrekking hebben op privacy, dan kunt u deze aan ons stellen via het contactformulier.

© 2018 Autobedrijf Mos - Alle rechten voorbehouden